Dirk Vaneker bij de pakketwand van De Buren bij LEAP24 snellaadstation in Almelo

Nieuw bij LEAP24: tijdens het snelladen pakketten ophalen en versturen!

Amersfoort, 28 mei 2024

Onlangs zijn er op vijf LEAP24 snellaadlocaties pakketwanden van De Buren geplaatst. Hierdoor wordt het mogelijk om op de laadlocaties pakketten te verzenden of af te halen van DHL (Express), DPD en UPS. De hele dag onderweg geweest? Haal de gemiste pakketten af tijdens het opladen van je voertuig!

Over De Buren

Door het plaatsen van pakketwanden wil De Buren op een milieuvriendelijke wijze service bieden en organisaties ontlasten. Bij de pakketpunten kan je pakketten ontvangen, verzenden, retourneren en bewaren. Door click & collect kunnen ook lokale ondernemers producten klaarleggen voor klanten.

De pakketwanden van De Buren worden al meer dan tien jaar succesvol gebruikt. We maken zo niet alleen het leven makkelijker voor bedrijven en consumenten, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van de samenleving.

Vijf nieuwe pakketwanden bij LEAP24

De pakketwanden zijn na de introductie van de vendingmachines en deelauto’s een uitbreiding van het aanbod op LEAP24 locaties. Inmiddels staan de eerste drie wanden live en kan je hier pakketten afhalen, retourneren of versturen. Je kan de pakketwanden vinden op de volgende locaties:

Binnenkort zal ook de pakketwand in Almelo worden geactiveerd en zal de bouw van de wand in Leeuwarden starten.

Kaart van LEAP24 locaties met pakketwanden van De Buren

Mogelijk vind je dit ook interessant...