LEAP24 introduceert Quiosk Vending machines op 4 locaties

LEAP24 blijft zich inzetten voor het optimaliseren van de snellaadervaring voor onze klanten. We zijn verheugd om onze nieuwste toevoeging aan ons dienstenaanbod aan te kondigen: de introductie van vending machines op meerdere locaties in samenwerking met Quiosk.

Met het oog op het comfort en de tevredenheid van onze klanten hebben we vending machines geïntroduceerd op LEAP24-locaties in Badhoevedorp, Haarlem, Geleen en Leeuwarden. Deze machines zijn gevuld met een gevarieerd aanbod aan gekoelde frisdranken, zoete lekkernijen en gezonde repen. Het Quiosk-team zorgt ervoor dat de machines altijd goed gevuld zijn, zodat klanten kunnen genieten van een verfrissend drankje of een smakelijke snack tijdens het opladen.

Onze toewijding aan een aangename en veilige laadervaring blijft onveranderd. Op veel van onze locaties bieden we al gratis WiFi, picknickbanken, afvalbakken en groenvoorzieningen aan. Daarnaast zorgen duidelijke verlichting en beveiligingscamera’s voor een veilige omgeving tijdens het laden.

We zijn van plan om deze vending machines op steeds meer LEAP24-locaties beschikbaar te stellen, waardoor we onze klanten nog meer gemak en comfort kunnen bieden tijdens hun reizen met elektrische voertuigen.

Met deze toevoeging blijft LEAP24 zich inzetten voor duurzame mobiliteit en het verbeteren van de snellaad ervaring voor elektrische voertuigbezitters.