Over ons

Ervaring en slagkracht

Pelle Schlichting heeft als co-founder van scale-up OrangeGas veel ervaring opgedaan in de wereld van duurzame mobiliteit en is daarin gerust expert te noemen. Daarbij heeft hij een lange staat van dienst in de financiƫle wereld.

Ferry Bosgra heeft een lange staat van dienst in de personenvervoerbranche en kent deze branche door en door. Daarbij heeft hij ervaring opgedaan in de automotive sector en logistiek.

Samen zijn zij de drijvende krachten achter Leap24.

Wat drijft ons elke dag weer?

Wij geloven dat wij iedere dag iets moeten en kunnen doen om de wereld beter te maken. Niet meer met langzame stapjes, maar met dagelijkse sprongen naar een betere wereld. Leap24 is opgericht in een tijd dat klimaatverandering het grootste probleem op de wereld is.  Vervoer van personen en goederen uitstootvrij te maken is onze bijdrage aan een betere wereld, elke dag weer.

Leap24 kernwaarden

Ons kompas en wat wij altijd doen. Nu en in de toekomst.

Ambitie om impact te maken in de transitie naar zero emissie vervoer.

Betrokkenheid naar onze klanten, medewerkers en de sector waarin we werken. We willen onze klanten helpen om  de sprong naar de toekomst te maken, onze medewerkers maximale ontwikkelingskansen te bieden en een constructieve rol spelen in de energiesector.

Kwaliteit: Onze laadstations, geleverde energie en dienstverlening voldoet aan de hoogste standaarden.

Respect: We hebben hechten aan wederzijds respectvolle relaties met medewerkers en opdrachtgevers.