Wij maken de sprong naar schone mobiliteit voor ondernemers zo makkelijk mogelijk

Over ons

Bij Leap24 vinden we dat schone mobiliteit voor iedereen beschikbaar moet zijn.
Wij geloven dat ondernemers de overstap naar elektrisch rijden alleen succesvol kunnen maken als de continuïteit van hun business gegarandeerd wordt.

Sinds de start van Leap24 in 2021 hebben oprichters Pelle Schlichting en Ferry Bosgra maar één doel voor ogen: de overstap naar schone mobiliteit zo makkelijk mogelijk maken. Onze ambitie is dat Leap24 hiervoor in de toekomst het basisnetwerk verzorgt in heel Noord-West Europa, met goed bereikbare en ruim opgezette laadstations op onder andere bedrijventerreinen.

Wij doen er elke dag opnieuw alles aan om onze ambitie waar te maken. Niet met kleine stapjes maar dagelijkse sprongen naar een betere wereld. Zodat een succesvolle én duurzame toekomst voor elke ondernemer in Nederland en daarbuiten verzekerd is.

Pelle Schlichting en Ferry Bosgra zijn de drijvende krachten achter Leap24. Pelle Schlichting heeft als co-founder van scale-up OrangeGas veel ervaring opgedaan in de wereld van duurzame mobiliteit en is daarin gerust expert te noemen. Daarbij heeft hij een lange staat van dienst in de financiële wereld.

Ferry Bosgra heeft jarenlange ervaring in de personenvervoerbranche en kent deze markt door en door. Daarbij heeft hij veel ervaring opgedaan in de automotive sector en logistiek.

Onze kernwaarden

Makkelijk
De overstap naar elektrisch rijden mag voor ondernemers geen drempel zijn om succesvol te kunnen blijven ondernemen. Daarom maken wij deze overstap zo makkelijk mogelijk. Met goed bereikbare, ruim opgezette snellaadstations die makkelijk zijn in het gebruik.
Dichtbij
Wij kennen de ondernemers die onze laadstations gebruiken als geen ander. We weten wat er speelt in hun specifieke branche en spelen doelgericht in op hun mobiliteitsbehoefte. 90% van onze snellaadstations bevindt zich op bedrijventerreinen, 10% op strategisch gelegen stadslocaties. Altijd dichtbij.
Zeker
Wij garanderen de continuïteit van jouw business bij de overstap naar elektrisch rijden. Onze veilige en schone laadstations, de geleverde energie en dienstverlening voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.
Vooruit
Wij zijn ambitieus, toekomstgericht en altijd in beweging. Met ons groeiende netwerk van goed bereikbare en beschikbare snellaadstations zorgen we ervoor dat je als ondernemer nooit stil komt te staan en altijd makkelijk vooruit kunt.

Duurzaamheid

Leap24-duurzaamheid

Onze laadstations zijn met liefde ontwikkeld en vormgegeven. Wij bieden je een comfortabele plek tijdens het snelladen in een omgeving die we zo groen mogelijk maken. We hebben onze laadstations bewust de vorm van een boom gegeven. Dit verbeeldt onze ambitie om de wereld een stukje duurzamer te maken.

We kopen groene stroom in van Nederlandse wind- en zonprojecten. Daarnaast streven we naar duurzame energieopslagmogelijkheden die bijdragen aan een stabiel energienetwerk.

Onze laadstations worden gebouwd vanuit een modulaire insteek, waardoor het makkelijk is om duurzame aanpassingen te doen zonder waste. Wij streven ernaar om de bouw van onze laadstations waar mogelijk volledig circulair te maken.

Team

Pelle Schlichting - CEO

Pelle Schlichting

Founder

Ferry Bosgra

Co-founder & COO

Pieter Zwinkels

CFO

Frank Siemerink

Sales & Marketing Manager

Mariska Oskam

Mariska Oskam

Finance Manager

Dirk Vaneker

Dirk Vaneker

Head of Site Acquisitions NL

John Leddin

John Leddin

Head of Site Acquisitions UK

Jeroen Mannaerts

Head of Operations NL

Kayan Lam

Coördinator Support en Service

Marinunzia Itta

Marinunzia Itta

Financial Accountant

picture migdad

Migdad Edres

Site Acquisitions Manager UK

Sanne Nijboer

Sanne Nijboer

Coördinator Marketing
Jake Jones - Head of Operations UK LEAP24

Jake Jones

Head of Operations UK

Contact

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Leap24 B.V.
Spoetnik 60
3824MG Amersfoort
info@leap24.eu

Tussen 09:00 en 17:00 telefonisch bereikbaar via 085-0736070

Storing of hulp nodig bij laden? Dan zijn wij  bereikbaar via 0800-2600005