Leap24 Helpcenter

Heb je problemen met laden, doet een laadpaal het niet of krijg je je stekker niet uit de laadpaal?

Bel dan naar +31 (0)850670005
Je krijgt dan ons helpdesk van E-Flux aan de telefoon.
Zij helpen je 24/7 op afstand!

Meest gestelde vragen bij LEAP24

Laadsessie starten

Hoe start je een sessie?
Stap 1: Sluit de kabel aan tussen de auto en de laadpaal

Stap 2: Houd de laadpas/tag voor de lezer. Wacht tot de lader een piepsignaal geeft, dan kun je de pas/tag weer weghalen. Dit kan eventjes duren, omdat passen de eerste keer geregistreerd moeten worden door de laadzuil. De laadsessie zal nu starten en het LED-licht brandt blauw. Laadpalen met een scherm geven in tekst weer dat de laadsessie is gestart.

Laadsessie stoppen

Houd laadpas/tag voor de lezer en wacht op het piepsignaal. Zodra de kabel wordt vrijgegeven kun je deze verwijderen uit de laadpaal. Dit kan soms 1 à 2 minuten duren, met name bij wat oudere laadpalen.

Problemen bij een Leap24-laadpaal? Neem direct contact op +31 (0)85 067 0005

Onze laders zijn geschikt voor alle elektrische voertuigen met CCS aansluiting dat een DC power output van maximaal 120 kW aankan.

Je kan bij onze laadstations betalen via je eigen laadpas. Via E-Flux heb je gegarandeerd de meest gunstige prijs. Zelf geven wij geen laadpassen uit, maar we staan wel open voor alle andere laadpassen en -druppels!

Nog geen laadpas?
Je kunt opzoek naar een laadpasaanbieder op laadpastop10.nl

Goed om te weten:

  • Nieuwe laadpassen moeten eerst geactiveerd worden. Neem contact op met je laadpasaanbieder als je hier problemen mee hebt.
  • Je laadpasaanbieder kan een aangepaste prijs of servicekosten berekenen. Kijk op de website van de laadpasaanbieder voor info over prijzen en voorwaarden.
  • Als je je sessie start met je laadpas, wordt je gefactureerd via je laadpasaanbieder.

Snelladen is bij ons 0,71 per kWh inclusief btw. Deze prijs betaal je met een laadpas van E-Flux

We hebben geen LEAP24 app. We hebben gekozen voor de simpliciteit en delen graag onze locaties met de meest gebruikte laad-apps. Mis er een connectie met uw gebruikte laadapp? Laat het ons dan vooral weten, dan zorgen wij ervoor dat onze stations ook in uw favoriete app vindbaar is.

LEAP24 kiest ervoor om géén laadpas uit te geven. Wij werken graag samen met uw favoriete laadpas. We houden het liefst alles zo makkelijk mogelijk.

Mijn vraag staat hier niet tussen...

Dat kan natuurlijk! Dit zijn de meest gestelde vragen, maar dat betekent niet dat we geen antwoord voor je hebben. Kom je er dus niet uit met je laadpas of heb je andere vragen?
Neem dan contact met ons op, via de mail, postduif of telefonisch…
Wij reageren zo snel mogelijk!

Leap24 B.V.
Spoetnik 60
3824MG Amersfoort
support@leap24.eu

Tussen 09:00 en 17:00 ook telefonisch bereikbaar via 085-0736070