Witteveense Taxichauffeurs volgen LEAP24 workshop snelladen

Witteveense taxi’s voor het WMO- en leerlingenvervoer in Leeuwarden worden vanaf augustus elektrisch! 

Wat is het mooi om de implementatie naar elektrisch rijden van dichtbij te kunnen meemaken èn vooruit te helpen. Zo heeft Taxi Witteveen aangekondigd de overstap zeer snel te maken. Zij blijven ook de komende vijf jaar verantwoordelijk voor het WMO- en leerlingenvervoer in @Leeuwarden. Dit betekent dat de kwetsbare inwoners en kinderen die afhankelijk zijn van dit vervoer kunnen blijven rekenen op hun vertrouwde dienstverlening, maar dan met een duurzame twist!

Om de sprong naar elektrisch vervoer voor de chauffeurs van Taxi Witteveen soepel te laten verlopen, organiseerde Taxi Witteveen en onze Ferry Bosgra onlangs een succesvolle workshop op het LEAP24-snellaadplein aan de Ampèrestraat in Leeuwarden. Tijdens deze bijeenkomst kregen de chauffeurs en planners van Taxi Witteveen uitgebreide uitleg over het snelladen van hun (toekomstige) elektrische voertuigen.

Wat ook mooi was om te zien, was dat de chauffeurs van Taxi Witteveen zelf al snel de voordelen van elektrisch rijden inzagen: schonere en stillere voertuigen, maar ook het gemak van een automatische versnellingsbak en de mogelijkheid om laadtijd te gebruiken voor een stuk ontspanning tussen de bedrijven door. En op onze LEAP24 locatie in Leeuwarden helpen wij de chauffeurs daarbij met een comfortabele picknickbank en een gratis wifipunt. Zodat ook zij makkelijk kunnen bijladen!

Ook bijdragen of een vraagstuk?
Om een goed netwerk neer te zetten, is Leap24 altijd op zoek naar locaties waar snellaadstations gebouwd kunnen worden. Heb jij een stuk grond te koop of weet jij waar wij aan de slag kunnen? Neem dan contact met ons op!