LEAP24 Snellaadlocatie in Westerstede, Duitsland

Snelladen in Duitsland: LEAP24 gaat internationaal!

Westerstede, 7 mei 2024

Vol trots heeft LEAP24 vandaag haar eerst locatie in Duitsland geopend. Gelegen aan An der Autobahn 14 te Westerstede tussen Autobahndreieck Leer en Oldenburg, biedt deze 25e LEAP24 locatie een snelle laadmogelijkheid met ruime 2 opstelplaatsen.

Internationale ambitie

Al vanaf de start van LEAP24 is er de ambitie om een betrouwbaar laadnetwerk te verzorgen in Noord-West Europa, waarin steeds meer steden zero of low emissiezones gaan invoeren. Het netwerk van LEAP24 in Nederland bestaat inmiddels uit 24 snellaadstation. In Groot-Brittanniƫ wordt ondertussen ook hard gewerkt aan de eerste snellaadstations, maar voor Duitsland was het moment nu daar om het eerste snellaadstation te openen. Een nieuwe grote sprong, die een belangrijke mijlpaal markeert voor de internationale ambities voor LEAP24.

Kom snelladen in Westerstede

Op deze snellaadlocatie kan je, helemaal in herkenbare stijl, een groen-gele 300kW Alpitronic duo-lader met twee opstelplaatsen. De vakken zijn ruim genoeg voor bestelbussen en trucks.

Over LEAP24

LEAP24 bouwt en exploiteert een snelgroeiend netwerk van snellaadstations in West-Europa. De snellaadstations zijn goed bereikbaar, hebben meerdere snelladers en ruime parkeervakken. De laadstations worden ontwikkeld met oog voor comfort tijdens het laden en een groene omgeving.