Snelladen in Hoogeveen

Adres: Meester Cramerweg 7 (Hollandscheveld)
Aantal laders: 4x 120kW snelladers
Beschikbaar voor:

Op zoek naar een snel en voordelig snellaadpunt in Hoogeveen

Dan ben je bij LEAP24 aan het goede adres! Dankzij het hoge vermogen van onze snelladers, ben je zo weer onderweg. Laad zowel je elektrische vrachtwagen, bakwagen, bestelbus of auto als jezelf op bij de snelladers van LEAP24. Haal een lekker broodje bij de nabijgelegen benzinepomp of log in op de gratis WiFi. Ideaal als je moet bijladen terwijl je ergens kort op bezoek bent. Zo ga je straks makkelijk vooruit!

Kom direct naar een van de 120kW snelladers

Je kan ons vinden aan: Meester Cramerweg 7, 7913 WB, Hollandscheveld

Hulp nodig bij het LEAP24 snelladen?

Kom je er met het snelladen niet uit? Wij staan 24/7 voor jou paraat.  Je kunt ons bellen via 0800-2600005. Heb je een snelle vraag, dan kun je ook terecht op onze Support-pagina, waar wij de meest gestelde vragen beantwoorden.

Benieuwd naar onze actuele prijs?

Wij zorgen dat onze snellaadprijs zo transparant mogelijk is. Ben jij benieuwd wat onze actuele prijs is, klik dan verder!

Samen snel op weg naar een betere wereld

Wij maken de overstap naar elektrisch vervoer graag samen met jou en jouw mensen. Laadinfrastructuur aanleggen is één ding, maar ook het begeleiden van jouw mensen in het gebruik daarvan is bepalend voor het succes van deze transformatie. Wij helpen je daar graag mee, zodat iedereen in jouw bedrijf de sprong naar de toekomst kan maken. Heb jij een stukje grond of parkeerplaatsen over? Neem contact met ons op!

Nog voordeliger zakelijk snelladen?

Profiteer van extra korting met de LEAP24 Partner Pas. Makkelijk en snel aan te vragen via onze website.

Contact

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Leap24 B.V.
Spoetnik 60
3824MG Amersfoort
info@leap24.eu