Snelladen in Almere

Adres: Transistorstraat 54
Aantal laders: 4x 120kW snelladers
Beschikbaar voor:

Voordelig snelladen in Almere in de buurt

Ben je op zoek naar een snel oplaadpunt in Almere? Dan ben je bij LEAP24 aan het goede adres. Wij bouwen snelladers met een voordelige laadprijs door heel Nederland.

Laad zowel je elektrische auto als jezelf op bij de snelladers van LEAP24. Dankzij het hoge vermogen van onze snelladers, ben je zo weer onderweg. Tijdens het snelladen kan je een broodje en wat te drinken halen of ideaal als je moet bijladen terwijl je ergens kort op bezoek bent. Zo ga je straks makkelijk vooruit!

Snellaadstations LEAP24 met oog op planten

Almeerse Snellaadlocaties LEAP24 op een rijtje

Zelf de locatie in je navigatie instellen? Dat kan natuurlijk ook. Navigeer naar het volgende punt:

  • Transistorstraat 54, 1322 CK Almere

Hulp nodig bij het LEAP24 snelladen?

Kom je er met het snelladen niet uit? Wij staan 24/7 voor jou paraat.  Je kunt ons bellen via 0800-2600005. Heb je een snelle vraag, dan kun je ook terecht op onze Support-pagina, waar wij de meest gestelde vragen beantwoorden.

Onze belangrijkste tips voor bij het snelladen zijn:

  • Zorg voor een geupdatete voertuig. Soms zit er een update vanuit de fabrikant om de voertuig compatible te maken met snelladers in het algemeen.
  • Druk de snellader goed in het voertuig aan. De laders zijn zwaar genoeg om uit de connector te vallen, en dan zal het laden niet gaan.
  • Laad je voertuig tot maximaal 80%. Zo bespaar je tijd en blijft de accu in een beter conditie.
  • Blijft je stekker vastzitten? Soms helpt het om je eigen voertuig te ontgrendelen!

Benieuwd naar onze actuele prijs?

Wij zorgen dat onze snellaadprijs zo transparant mogelijk is. Ben jij benieuwd wat onze actuele prijs is, klik dan verder!

Samen snel op weg naar een betere wereld

Wij maken de overstap naar elektrisch vervoer graag samen met jou en jouw mensen. Laadinfrastructuur aanleggen is één ding, maar ook het begeleiden van jouw mensen in het gebruik daarvan is bepalend voor het succes van deze transformatie. Wij helpen je daar graag mee, zodat iedereen in jouw bedrijf de sprong naar de toekomst kan maken. Heb jij een stukje grond of parkeerplaatsen over? Neem contact met ons op!

Contact

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Leap24 B.V.
Spoetnik 60
3824MG Amersfoort
info@leap24.eu