LEAP24 snelladen in Enschede

Nummer 6 in Overijssel: LEAP24 opent 23ste snellaadstation in Enschede

Enschede, 19 maart 2024

Op 19 maart jl is het LEAP24 snellaadstation aan Het Poolman 13 in Enschede in gebruik genomen. Een mooie stap voor Provincie Overijssel, want hiermee bevindt zich in alle aangekondigde Overijsselse zero-emissiesteden  een LEAP24 snellaadstation. Daarnaast beschikt de provincie nu ook over de meeste LEAP24 snellaadstations.

De snellaadlocatie is het 23ste LEAP24-snellaadstation in Nederland en beschikt over 5 Ecotap B.V. snelladers van 160kW. Ook vind je hier natuurlijk weer ruime parkeervakken van 3 bij 7 meter, zodat ook grotere elektrische bestelbussen of bakwagens probleemloos kunnen snelladen.

Enschede vanaf 2025 Op weg naar ZES

Enschede is een van de Op weg naar ZES steden, waar vanaf juli 2025 een zero-emissie zone van kracht zal zijn. Alle nieuwe bestel- en vrachtwagens zullen die dan in de binnenstad van Enschede willen rijden, moeten emissievrij zijn. Kijk voor de volledige informatie over de Zero Emissie Zones en de voertuigen waarop dit van toepassing is op www.opwegnaarzes.nl.

Ook bijdragen of een vraagstuk?

Om een goed netwerk neer te zetten, is Leap24 altijd op zoek naar locaties waar snellaadstations of points gebouwd kunnen worden. Heb jij een stuk grond te koop of weet jij waar wij aan de slag kunnen? Neem dan contact met ons op!