Afsluitbare parkeerplaatsen te huur in Nijmegen

Optioneel met elektrisch laadpunt

Parkeerplaatsen te huur in Nijmegen​

Wil je een veilige en handige parkeerplaats huren in Nijmegen? Bij ons kun je niet alleen een parkeerplek vinden, maar het is ook mogelijk dat de gehuurde parkeerplaats een laadpunt heeft. Of je nu een elektrische auto hebt of van plan bent er een aan te schaffen, wij zorgen ervoor dat je je auto veilig kunt parkeren en tegelijkertijd kunt profiteren van de voordelen van een eigen laadpunt. De parkeerplaats is afsluitbaar en 24-7 bereikbaar.

Waarom voor LEAP24 kiezen om een parkeerplaats te huren in Nijmegen?

Gunstige locatie
Onze parkeerplaatsen bevinden zich op de Oude Groenewoudseweg, een centrale locatie in Nijmegen. Hierdoor heb je gemakkelijk toegang tot het stadscentrum, belangrijke wegen en andere populaire bestemmingen in de omgeving.

Veiligheid en beveiliging
We begrijpen hoe belangrijk het is om je auto veilig te kunnen parkeren. Onze parkeerplaatsen zijn goed verlicht en voorzien van beveiligingsmaatregelen, zoals cameratoezicht en toegangscontrole. Zo kun je met een gerust hart je auto achterlaten.

Laadpalen voor elektrische auto’s
We bieden de mogelijkheid aan om een eigen laadpunt te huren. Wij stellen dan een laadpaal voor jouw parkeerplaats beschikbaar. Je hoeft je geen zorgen te maken over de installatie. Met een groeiend aantal mensen dat overstapt op elektrisch rijden, begrijpen we dat het hebben van een laadpaal thuis of op het werk niet altijd voldoende is. Bij ons kun je je auto opladen terwijl je geniet van het gemak van je eigen parkeerplek.

Transparante prijzen
Bij LEAP24 houden we van makkelijk zakendoen. Dat betekent dat wij altijd voor transparante prijzen gaan. Het regulier laden bij LEAP24 staat op €0.36 met een E-Flux pas. Deze prijzen gelden vanaf 1 juli 2023, wijzigingen zijn daarin mogelijk.

Kom je alleen bij ons regulier laden zonder een eigen toegewezen parkeerplek? Dan is de laadprijs voor regulier laden €0.36 met een E-Flux pas + €0.10 per uur.

Professionele service
Ons vriendelijke en behulpzame team staat altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte parkeerplaats met een eigen laadpaal. We streven naar uitstekende service en klanttevredenheid.

Reserveer nu jouw parkeerplaats met optie voor een eigen laadpaal!
Neem contact met ons op voor meer informatie via Nijmegen@leap24.eu.

We kijken ernaar uit om je te helpen en je een geweldige (laad- en) parkeerervaring te bieden!

Let op: de beschikbaarheid van parkeerplaatsen met eigen laadpaal is beperkt.

Snelladen op Oude Groenewoudseweg, Nijmegen

LEAP24 heeft direct naast de parkeerplaatsen met reguliere laders, een snellaadstation met 8snelladers ter beschikking. Hier kan je snel laden en makkelijk vooruit!

Benieuwd naar de locatie?
Ga snel naar leap24.eu/snelladen-nijmegen

Samen snel op weg naar een betere wereld

Wij maken de overstap naar elektrisch vervoer graag samen met jou en jouw mensen.Laadinfrastructuur aanleggen is één ding, maar ook het begeleiden van jouw mensen inhet gebruik daarvan is bepalend voor het succes van deze transformatie. Wij helpen jedaar graag mee, zodat iedereen in jouw bedrijf de sprong naar de toekomst kan maken.Heb jij een stukje grond of parkeerplaatsen over? Neem contact met ons op!

Contact

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!
Leap24 B.V.
Spoetnik 60
3824MG Amersfoort
info@leap24.eu