Nieuwe LEAP24 locatie in Nijmegen

Nijmegen, 21 februari 2023

Het nieuwste Leap24 snellaadstation bevindt zich in Nijmegen aan de oude Groenewoudseweg. Het station heeft 8 snelladers van 120kW waar elektrische personen- en bestelauto’s met 100% groene stroom kunnen laden

Vanaf 2025 3 Zero Emissie Zones in Nijmegen  

De gemeente Nijmegen groeit en daarmee ook de logistieke stromen. Logistiek is heel belangrijk voor het economisch functioneren van Nijmegen, maar heeft ook impact op leefbaarheid, luchtkwaliteit, veiligheid en het verblijfsklimaat. Daarom heeft de gemeente Nijmegen 3 emissiezones bepaald die vanaf 2025 worden ingesteld voor bestel- en vrachtauto’s; De Binnenstad, Hof van Holland en Heijendaal. Door de centrale ligging van ons nieuwe Snellaadstation in Nijmegen kunnen slimme ondernemers makkelijk vooruit in deze drie toekomstige Zero Emissie Zones.

Het team van Leap24 is supertrots op deze nieuwe locatie en vooral ook erg blij dat dit nieuwe station in een korte tijd al door buurtbewoners en regionale ondernemers wordt gevonden. Met de aanplanting van ons kenmerkende groen, houden we ook rekening met de allerkleinsten, kevers en bijen, en staan we klaar voor nog meer tevreden snellaad-klanten!