Snellaad station Steenwijk Leap24

Nieuw LEAP24 snellaadstation in Steenwijk operationeel

Locatie Steenwijk staat aan!

Op 21 maart jl. is in Steenwijk een nieuwe Leap24 snellaadstation live gegaan. Met het actief zetten van de transformator is het groene licht gegeven om te laden op deze ruime en hagelnieuwe locatie in Steenwijk en is de 7e snellaad locatie voor Leap24 in Nederland een feit. Maar liefst 6 krachtige snelladers van Ecotap met een vermogen van 150 kW staan klaar voor gebruik en helpen Bakwagen, bestelauto’s en personenauto’s makkelijk op weg.

Bedrijvenpark Eeserwold

Bedrijvenpark Eeserwold is een innovatief en duurzaam bedrijventerrein dat met aandacht voor de natuur is ontwikkeld. Om de biodiversiteit rondom het 4,4 hectare grote Eesermeer te versterken zijn diervriendelijke oevers aangelegd en diverse nestkastjes geplaatst. De Leap24 locatie sluit perfect aan bij de duurzame ambities van dit bedrijvenpark en zal worden voorzien van de kenmerkende groenvoorziening. Door de ligging langs de A32 is de Leap24 locatie perfect bereikbaar.

Ook bijdragen of een vraagstuk?
Om een goed netwerk neer te zetten, is Leap24 altijd op zoek naar locaties waar snellaadstations gebouwd kunnen worden. Heb jij een stuk grond te koop of weet jij waar wij aan de slag kunnen? Neem dan contact met ons op!