Mijlpaal voor LEAP24: 24ste snellaadstation geopend in Oostzaan

Oostzaan, 8 april 2024

Deze week is het 24ste snellaadstation van LEAP24 geopend. De locatie bevindt zich in Oostzaan en is hiermee het zesde snellaadstation van LEAP24 in Metropoolregio Amsterdam.

Nummer 24 is voor LEAP24 natuurlijk een speciaal getal. Nog geen twee jaar geleden werd het eerste snellaadstation geopend in Almere en inmiddels zijn er al steeds meer snellaadlocaties aanwezig. Zo help LEAP24 steeds meer mensen weer makkelijk vooruit!

Innovatieve batterijoplossing

Door het gebruik van twee 120kW Power Electronics snelladers in combinatie met een batterij oplossing is LEAP24 erin geslaagd om met een zogenaamde kleinverbruik aansluiting toch een volwaardig snellaadstation te openen.  De opstelling biedt ruimte voor 4 opstelplaatsen waar auto’s en bestelbussen kunnen snelladen.

Navigeer direct

De nieuwe snellaadlocatie is te vinden aan Westeinde 118 in Oostzaan. De locatie ligt nabij de A10 en A8, waardoor deze net als andere LEAP24 locaties eenvoudig te bereiken is. Combineer het laden met het ophalen van je boodschappen bij Pick Up Points van Jumbo of Albert Heijn of ga voor een snelle lunch bij Van der Valk. Vervolgens kan je met een volle batterij weer op pad voor slechts 59 cent per kWh.