Logistiek snelladen 24% goedkoper: met LEAP24 laadpas 45 cent per kWh op alle 24 snellaadstations van LEAP24 in Nederland.

LEAP24 gaat voor de beste en goedkoopste laadpas voor professionele gebruikers, dus ook voor e-trucks en elektrische bestelauto’s.

Amersfoort, 1 mei 2024

LEAP24 kondigt een sterke prijsverlaging aan op haar partnerpas. De vaste maandkosten gaan naar € 2,40 incl. BTW en de korting  op het kWh tarief stijgt naar 24%. Hiermee kost een kWh nog maar € 0,45 incl. BTW ( € 0,37 excl. BTW). LEAP24 wil de overstap naar elektrisch rijden nog aantrekkelijker maken voor professionele gebruikers.

Met deze concurrende prijssteling versterkt LEAP24 haar positie als het meest voordelige snellaadnetwerk voor bedrijfs- en vrachtwagens in Nederland. Door eenvoud en betaalbaarheid centraal te stellen, blijft LEAP24 zich inzetten voor emissievrije stadslogistiek.

Enorme prijsverschillen en gebrek aan transparantie

De enorme prijsverschillen per kWh en het gebrek aan transparantie bracht LEAP24 tot het besluit om het anders aan te pakken. “Over minder dan 9 maanden worden in Nederland de eerste zero emissie zones in Nederland ingevoerd. Sommige concurrenten met openbare snellaadstations durven meer dan 1 euro per kWh te vragen. Daarnaast is het vaak onduidelijk of er nog een opslag per kWh of per laadsessie van toepassing is. Wij willen onze klanten duidelijkheid bieden; een lage prijs zonder verassingen of variabele tarieven. LEAP24 is ervan overtuigd dat de transitie naar elektrische logisitek alleen gaat slagen met eerlijke prijzen en transparantie. Daarom zetten we deze belangrijke stap en we hopen hiermee de drempel om op elektrische voertuigen over te schakelen te verlagen” aldus Pelle Schlichting, founder en CEO van LEAP24.

Per direct beschikbaar

LEAP24 maakt het partnerpas aanbod per direct beschikbaar voor professionele gebruikers, van toepassing op alle 24 snellaadstations van LEAP24 in Nederland. De partnerpas (laadpas of druppel) werkt ook op 500.000 snellaadstations in heel Europa en bij gebruik bij een snellaadstation van een andere aanbieder betaal je alleen het netto tarief.

Over LEAP24

LEAP24 is koploper op het gebied van snelladen voor elektrische bedrijfs- en vrachtwagens. Met een focus op eenvoud en betaalbaarheid, streeft LEAP24 naar een naadloze overgang naar schone mobiliteit voor haar klanten. Met een snel groeiend netwerk van laadstations in Nederland, Engeland en Duitsland, biedt LEAP24 een betrouwbare oplossing voor elektrisch laden, ondersteund door innovatieve technologie en een klantgerichte aanpak.

Vragen?

Frank Siemerink
Sales en Marketing manager
+31610708220
E-mail frank.siemerink@leap24.eu
www.LEAP24.eu