LEAP24 opent tweede snellaadlocatie in Haarlem

LEAP24 opent 2e snellaadstation in Haarlem

Onze nieuwe snellaadlocatie gelegen aan de Bertha von Suttnerstraat 15 in Gemeente Haarlem is klaar voor de start! Hiermee komt het totaal van snellaadstations van LEAP24 in Nederland op 14.

We hebben vandaag samen met TSG Netherlands de laatste hand gelegd aan de aansluitingen voor 2 gloednieuwe Ecotap 60 kW snelladers. Tevens zijn er ook 6 AC laadplekken beschikbaar en hebben we dus 8 ruime opstelplaatsen beschikbaar voor personen- en bestelauto’s.

Door de toevoeging van de snelladers op de Bertha van Suttnerstraat hebben we nu 2 snellaadlocaties in Haarlem en helpen we slimme ondernemers in deze omgeving met hun elektrische voertuigen weer makkelijk vooruit! Haarlem is op weg naar ZES en voert vanaf 2025 een Zero Emissie Zone in. Ook de nabijgelegen Zero Emissie Zones van gemeente Amsterdam, Gemeente Zaanstad en Schiphol zijn vanaf deze LEAP24 locaties goed bereikbaar.

We zetten ons in voor een groene toekomst en blijven vol ambitie groeien en uitbreiden om nog meer slimme ondernemers te ondersteunen met onze snellaadstations voor groot en klein!