LEAP24 snelladen in Leeuwarden Gratingastins

LEAP24 opent 2e snellaadstation in Leeuwarden

Leeuwarden, 15 januari 2024

Een mooie stap voor Leeuwarden: LEAP24 opent zijn tweede snellaadstation in Leeuwarden. Naast het grote laadplein aan de Ampèrestraat met 12 160kW snelladers en binnenkort 3 AC laders, is nu ook een kleinere locatie aan de oostkant van Leeuwarden geopend. Het nieuwe laadstation ter hoogte van Gratingastins 10 is uitgerust met 2 ruime opstelplaatsen van ruim 3 bij 7 meter, voorzien van een Ecotap B.V. snellader van 60kW. Binnenkort zal ook een tweede lader worden toegevoegd aan deze locatie in Camminghaburen.

Leeuwarden heeft nu de eer om de stad te zijn met de meeste snelladers van LEAP24, in totaal 14 snellaadplekken verdeeld over 2 toplocaties. Een geweldige stap vooruit die Friese ondernemers helpt hun fossiele bedrijfsauto’s te vervangen voor elektrische exemplaren die de schone Friese lucht kunnen waarborgen.

Ook bijdragen of een vraagstuk?

Om een goed netwerk neer te zetten, is Leap24 altijd op zoek naar locaties waar snellaadstations of points gebouwd kunnen worden. Heb jij een stuk grond te koop of weet jij waar wij aan de slag kunnen? Neem dan contact met ons op!