LEAP24 opent 22ste Snellaadstation in Zeeland: Duurzame Stap vooruit voor Zeeuwse Ondernemers

Met trots kondigt  LEAP24 vandaag de opening aan van hun allereerste snellaadstation in Zeeland. Gelegen aan de Energieweg in Vlissingen, biedt dit station 6 state-of-the-art Ecotap snelladers met een capaciteit van 160 kW. Het markeert een belangrijke mijlpaal als het 22ste snellaadstation dat LEAP24 in Nederland heeft gevestigd.

Dit initiatief betekent een enorme ondersteuning voor Zeeuwse ondernemers die hun conventionele bedrijfsvoertuigen willen vervangen door elektrische modellen, waarmee zij actief bijdragen aan het behoud van de schone Zeeuwse lucht. LEAP24 streeft ernaar een betrouwbare partner te zijn in deze overgang naar duurzame mobiliteit.

Met 6 Ecotap snelladers van 160 kW kunnen Zeeuwse ondernemers en andere elektrische rijders nu snel en efficiënt hun voertuigen opladen. Het station is gelegen aan de Energieweg 1 in Vlissingen en is eenvoudig bereikbaar vanaf de A58/N288, waardoor het een strategische locatie is voor zowel lokale als doorgaande verkeersdeelnemers.

“LEAP24 is verheugd om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de Zeeuwse mobiliteit. Ons snellaadstation in Vlissingen biedt een toegankelijke en betaalbare laadoplossing voor elektrische voertuigen, waardoor Zeeuwse ondernemers op elk gewenst moment van de dag duurzaam kunnen blijven rijden,” aldus Pelle Schlichting, Founder van LEAP24.

Met een scherp kilowattuur (kWh) tarief van 59 eurocent zorgt LEAP24 ervoor dat elektrische rijders niet alleen milieubewust, maar ook kostenefficiënt kunnen reizen. Het station in Vlissingen staat open voor het publiek vanaf vandaag, waardoor iedereen de gelegenheid heeft om gebruik te maken van de hoogwaardige laadservice.

Voor meer informatie over het nieuwe snellaadstation in Vlissingen en andere locaties van LEAP24, kunt u terecht op de officiële website: www.LEAP24.nl.

Over LEAP24

LEAP24 is een toonaangevend bedrijf in Nederland dat zich inzet voor de bevordering van duurzame mobiliteit door middel van een groeiend netwerk van snellaadstations. Met een focus op innovatie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, streeft LEAP24 ernaar een leidende rol te spelen in de transitie naar elektrisch rijden.