Snelladen Deventer Erasmusstraat

LEAP24 opent 21ste snellaadstation in Deventer

Deventer, 23 januari 2024

Een belangrijke sprong naar de volwassenheid van het LEAP24-netwerk. Op 23 januari jl, is de 21e locatie in Gemeente Deventer in gebruik genomen, gelegen aan de Erasmusstraat 58. LEAP24 opent hiermee de 5e locatie in de Provincie Overijssel. Deze centraal gelegen locatie is uitgerust met 2 Ecotap B.V. snelladers van 60 kW, waarmee snel en efficiënt  personenauto’s of grote bestelbussen  kunnen worden opgeladen. Met ruime parkeervakken van 3 bij 7 meter biedt LEAP24 optimale laadfaciliteiten.

Deventer vanaf 2025 Op weg naar ZES

Deventer is 1 van de Op weg naar ZES steden, waar vanaf januari 2025 een Zero Emissie zone van kracht zal zijn.
Alle nieuwe bestel- en vrachtwagens die vanaf die datum in Deventer de Zero Emissie Zone in willen rijden moeten emissievrij zijn. Kijk voor de volledige informatie over de Zero Emissie Zones en de voertuigen waarop dit van toepassing is op www.opwegnaarzes.nl.

Het nieuwe LEAP24 snellaadstation in Deventer staat klaar om slimme ondernemers uit Deventer en omgeving snel en gemakkelijk op weg te helpen naar een duurzame toekomst. Samen werken we aan een schonere en groenere mobiliteit!

Ook bijdragen of een vraagstuk?

Om een goed netwerk neer te zetten, is Leap24 altijd op zoek naar locaties waar snellaadstations of points gebouwd kunnen worden. Heb jij een stuk grond te koop of weet jij waar wij aan de slag kunnen? Neem dan contact met ons op!