LEAP24 opent 18e snellaadstation in Almelo

Almelo, 19 december 2023  

LEAP24 kondigt met trots de opening aan van haar tweede snellaadstation in Twente. 

Gelegen aan de Bornerbroeksestraat 455 in Almelo, provincie Overijssel, is dit hypermoderne station uitgerust met 6 Ecotap B.V. snelladers met een indrukwekkend vermogen van 160 kW.  Het station staat klaar om slimme ondernemers met groene ambities een elektrische boost te geven.

De nieuwe locatie in Almelo markeert een belangrijke mijlpaal voor LEAP24, die zich toewijdt aan het creëren van een duurzaam snellaadnetwerk in Twente. Deze vestiging, de tweede in de regio, zal binnenkort worden aangevuld met een derde locatie in Enschede, waarmee LEAP24 haar engagement voor de zero-emissie ambities in Twente verder versterkt.

Het snellaadstation in Almelo speelt een cruciale rol in de groeiende behoefte aan laadinfrastructuur voor elektrische auto’s, bestelauto’s en vrachtwagens. LEAP24 erkent het belang van een betrouwbare en efficiënte oplaadinfrastructuur om de transitie naar duurzame mobiliteit te ondersteunen.

Over LEAP24:

LEAP24 is een toonaangevende speler op het gebied van snellaadstations voor groot en klein en streeft naar het creëren van een groenere toekomst voor mobiliteit. Met innovatieve oplossingen en strategische locaties zoals het nieuwe snellaadstation in Almelo, draagt LEAP24 bij aan het realiseren van zero-emissie zones in 29 steden in Nederland. Door continue groei en uitbreiding blijft LEAP24 vooroplopen in het faciliteren van de groeiende vraag naar duurzame snellaadstations.