LEAP24 Opent 17e snellaadlocatie in Wageningen

In een korte tijd opent LEAP24 zijn 17e snellaadlocatie in Nederland. In Wageningen staat nu een groen-gele LEAP24 snellaadpaal met een vermogen van 150kW, goed voor twee snellaadplekken. Zo kunnen ondernemers in Wageningen en omgeving makkelijk snelladen.

Een nieuwe sprong voor LEAP24, de eerste LEAP24 snellaadlocatie in Wageningen is vandaag, 1 november geopend. Deze nieuwe snellaadlocatie bevindt zich aan de Anna van Hoƫvellstraat 49 op het bedrijvenpark Nudepark. De locatie is een belangrijk punt om ondernemers die de overstap maken te kunnen faciliteren.

De 2 snellaadplekken zijn uitgerust met een Alpictronic laadpaal van 150 kW en biedt bestuurders van elektrische voertuigen en bedrijven in de regio de mogelijkheid om hun voertuigen snel op te laden.

Deze nieuwe locatie volgt een uniek model binnen het LEAP24-netwerk en wordt aangeduid als een “point.” Een “point” bestaat uit 2 opstelplaatsen en heeft een lokale focus. Het ondersteunt zero-emissie logistiek en personenvervoer in woonwijken en draagt ook bij aan de logistiek van en naar nabijgelegen ZES steden (Zero Emissie Steden).

LEAP24 heeft plannen om in de toekomst meer van deze “points” te openen, naast de grotere “Stations.” Dit zal de beschikbaarheid van elektrisch snelladen verder vergroten en bijdragen aan het verminderen van de milieu-impact van transport en logistiek.

Over LEAP24

LEAP24 is een innovatieve en toonaangevende aanbieder van snellaadlocaties voor groot en klein in Nederland. Het bedrijf streeft ernaar om elektrisch rijden voor ondernemers en bedrijven te bevorderen en de transitie naar schone energie te versnellen door het creƫren van een uitgebreid netwerk van snellaadstations en snellaadpoints in het hele land.

Ook bijdragen of een vraagstuk?
Om een goed netwerk neer te zetten, is Leap24 altijd op zoek naar locaties waar snellaadstations of points gebouwd kunnen worden. Heb jij een stuk grond te koop of weet jij waar wij aan de slag kunnen? Neem dan contact met ons op!