LEAP24 locatie Veghel

LEAP24 Opent 16e snellaadlocatie in Veghel

In een belangrijke mijlpaal in de uitbreiding van duurzame mobiliteitsservices in Nederland, heeft LEAP24 zojuist de opening van zijn eerste locatie in de provincie Brabant aangekondigd..

Een nieuwe sprong voor LEAP24, de eerste snellaadlocatie in de provincie Noord Brabant is vandaag, 24 oktober geopend. Deze nieuwe snellaadlocatie bevindt zich aan de Roggeveenstraat 1 in Veghel en markeert een significante stap voor het bedrijf om elektrisch rijden toegankelijker te maken en de overgang naar groenere mobiliteit te versnellen.

Met 2 snellaadplekken uitgerust met Ecotap laadpalen van 60 kW, biedt de nieuwe locatie bestuurders van elektrische voertuigen en bedrijven in de regio de mogelijkheid om hun voertuigen snel op te laden. LEAP24 is nu actief in 11 provincies in Nederland en blijft vastberaden in zijn missie om duurzame mobiliteit te bevorderen.

Deze nieuwe locatie volgt een uniek model binnen het LEAP24-netwerk en wordt aangeduid als een “point.” Een “point” bestaat uit 2 opstelplaatsen en heeft een lokale focus. Het ondersteunt zero-emissie logistiek en personenvervoer in woonwijken en draagt ook bij aan de logistiek van en naar nabijgelegen ZES steden (Zero Emissie Steden).

LEAP24 heeft plannen om in de toekomst meer van deze “points” te openen, naast de grotere “Stations.” Dit zal de beschikbaarheid van elektrisch snelladen verder vergroten en bijdragen aan het verminderen van de milieu-impact van transport en logistiek.

We zijn verheugd om onze eerste locatie in Brabant te openen en de voordelen van duurzame mobiliteit naar deze regio te brengen. Dit is een belangrijke stap in onze voortdurende inzet om elektrisch rijden gemakkelijk en toegankelijk te maken,” aldus Pelle Schlichting, Founder van LEAP24.

Over LEAP24

LEAP24 is een innovatieve en toonaangevende aanbieder van snellaadlocaties voor groot en klein in Nederland. Het bedrijf streeft ernaar om elektrisch rijden voor ondernemers en bedrijven te bevorderen en de transitie naar schone energie te versnellen door het creƫren van een uitgebreid netwerk van snellaadstations en snellaadpoints in het hele land.

Ook bijdragen of een vraagstuk?
Om een goed netwerk neer te zetten, is Leap24 altijd op zoek naar locaties waar snellaadstations of points gebouwd kunnen worden. Heb jij een stuk grond te koop of weet jij waar wij aan de slag kunnen? Neem dan contact met ons op!