LEAP24 Snellaadlocatie Badhoevedorp

LEAP24 opent 15e Snellaadlocatie in Badhoevedorp

LEAP24 zet een belangrijke stap voorwaarts met de opening van alweer de 15e snellaadlocatie in Badhoevedorp, Gemeente Haarlemmermeer.

Deze nieuwe locatie is niet alleen indrukwekkend vanwege de omvang, maar ook vanwege de geavanceerde technologie en voorzieningen die het biedt om elektrische personenauto’s, bestelwagens en vrachtwagens snel op te laden. LEAP24 streeft ernaar om emissievrij rijden te bevorderen en draagt bij aan de zero-emissie doelstellingen van de Gemeente Amsterdam, Gemeente Haarlemmermeer en Schiphol.

Belangrijkste kenmerken van de Badhoevedorpse locatie:

  • 10 ruime opstelplaatsen: Met het oog op de groeiende vraag naar elektrische voertuigen, biedt de locatie 10 opstelplaatsen om een soepele doorstroming van voertuigen te garanderen.
  • 5 ALPITRONIC snelladers van elk 300 kW: Deze krachtige laders maken het mogelijk om elektrische voertuigen vliegensvlug op te laden, waardoor de wachttijd tot een minimum wordt beperkt.
  • Voorzieningen voor comfort: LEAP24 begrijpt dat wachten tijdens het laden niet altijd vermijdbaar is. Daarom heeft de Badhoevedorpse locatie fraaie picknickbanken, heldere verlichting en gratis WIFI voor een aangename ervaring. Voor degenen die onderweg zijn en snel iets nodig hebben, is er ook een handige vendingmachine met snacks en drankjes.
  • Nabijheid van Corendon Hotels & Resorts: Aan de overkant van de locatie bevindt zich het Corendon Hotels & Resorts, waar bezoekers kunnen genieten van een kop koffie, een snelle lunch of andere faciliteiten.

LEAP24 heeft deze baanbrekende locatie tot stand gebracht in nauwe samenwerking met partners TSG Netherlands en ZVS Eemnes. De gedeelde visie van deze partners is om elektrische mobiliteit te stimuleren en bij te dragen aan een schonere en duurzamere toekomst.