Leap24 - Mobility Lab

Leap24 geselecteerd voor 5e editie Mobility Lab

Leap24 is uit ruim 65 aanmeldingen geselecteerd om de komende maanden aan de slag te gaan met MobilityLab bij een launching customer. Samen werken de partijen aan een oplossing voor snellaad-uitdagingen. Mobility Lab, hét startup-programma op het gebied van mobiliteit, koppelt de geselecteerde startups aan een passende partner om hun innovaties te testen in de praktijk.

Laadpleinen voor personenvervoer

Leap24 en Mobility Lab zijn aan de slag gegaan met een pilot voor een grote personenvervoerder in Nederland. Zodra het project wordt gerealiseerd, zal er een laadplein zijn voor elektrische bussen. De elektrische bussen vervoeren kinderen van en naar speciaal onderwijs.

Duurzaamheid en inclusieve mobiliteit

De thema’s duurzaamheid en inclusieve mobiliteit stonden in de 5e editie van Mobility Lab hoog in het vaandel. Projectleider Janneke Brouwer zegt dan ook dat dit duidelijk terug te zien is in de inzendingen. Voor Leap24 zijn duurzaamheid en inclusieve mobiliteit belangrijke thema’s. Het bedrijf investeert in een duurzame snellaad infrastructuur voor bestel- en vrachtwagens.

Ook bijdragen of een vraagstuk?

Om een goed netwerk neer te zetten, is Leap24 altijd op zoek naar locaties waar snellaadstations gebouwd kunnen worden. Heb jij een stuk grond te koop of weet jij waar wij aan de slag kunnen? Neem dan contact met ons op!