LEAP24 Ultra-Rapid charger on

LEAP24 breidt uit naar het Verenigd Koninkrijk met eerste snellaadlocatie in Verwood

Verwood, 26 juni 2024

LEAP24 heeft met trots de opening aangekondigd van hun allereerste snellaadlocatie in het Verenigd Koninkrijk, gelegen aan Cheviot Way in Verwood. Deze mijlpaal markeert een belangrijk moment in de groei van LEAP24 en hun streven om een sterk laadnetwerk op te zetten door heel Noord-West Europa. Met deze locatie bereikt LEAP24 een totaal van 26 locaties.

De nieuwe snellaadlocatie in Verwood is strategisch gepositioneerd om bestuurders van elektrische voertuigen snel en efficiƫnt van stroom te voorzien. De faciliteit is uitgerust met een Power Electronics 180kWh snellader en heeft twee opstelplaatsen. Dit is niet alleen goed nieuws voor lokale ondernemers, maar ook voor inwoners en reizigers die de regio bezoeken.

Pelle Schlichting, CEO van LEAP24, is zeer trots op de nieuwe snellaadlocatie: “De opening van onze eerste snellaadlocatie in Verenigd Koninkrijk is een belangrijke stap in de uitbreiding van LEAP24. We zijn enorm trots om nu ook de Engelse markt te bedienen en een bijdrage te leveren aan de groei van het aantal elektrische voertuigen in het Verenigd Koninkrijk. Ons doel is om het voor iedereen gemakkelijker en toegankelijker te maken om over te stappen op elektrisch rijden, en deze nieuwe locatie is een belangrijke stap in die richting.” LEAP24 is verheugd om naast de al bestaande Nederlandse en Duitse locaties nu ook in het Verenigd Koninkrijk voet aan de grond te krijgen.

Over LEAP24

LEAP24 is een toonaangevende aanbieder van laadoplossingen voor elektrische voertuigen in Europa. Met een groeiend netwerk van snellaadstations zet LEAP24 zich in om de transitie naar duurzaam vervoer te versnellen en elektrisch rijden toegankelijker te maken voor iedereen.