LEAP24 breidt uit met nieuwe snellaadlocatie in Nijverdal

LEAP24 breidt uit met nieuwe snellaadlocatie in Nijverdal, Gemeente Hellendoorn

Nijverdal – LEAP24 verwelkomt met trots haar nieuwste snellaadlocatie in Nijverdal, Gemeente Hellendoorn. Gelegen aan de Ernst Machstraat 1, langs de drukke rijksweg N35 tussen Gemeente Almelo en Gemeente Zwolle, biedt deze toplocatie gemakkelijke toegang tot elektrisch laden voor voertuigen van groot tot klein.

De LEAP24 locatie in Nijverdal is uitgerust met 4 snelle 120kW-laders, waarmee het bedrijf haar klanten in staat stelt om snel en moeiteloos weer de weg op te gaan. Met een focus op het bieden van een betrouwbare en efficiƫnte laadervaring, is LEAP24 vastbesloten om een positieve bijdrage te leveren aan de overgang naar duurzame mobiliteit in Nederland.

Naast het faciliteren van lokale ondernemers en frequente reizigers, verwelkomt LEAP24 alle passanten die gebruik willen maken van de laadvoorzieningen. Met een sterke focus op het wegnemen van range anxiety en het bieden van ultiem laadgemak, is LEAP24 Nijverdal de ideale stop voor elektrische voertuigen die snel en betrouwbaar willen opladen.

LEAP24 blijft zich inzetten voor het uitbreiden van haar netwerk van laadlocaties en het ondersteunen van de transitie naar duurzame mobiliteit in Nederland. Met de toevoeging van de nieuwe snellaadlocatie in Nijverdal, komt LEAP24 weer een stap dichter bij haar doel om elektrisch laden voor iedereen mogelijk te maken.

Ook bijdragen of een vraagstuk?
Om een goed netwerk neer te zetten, is Leap24 altijd op zoek naar locaties waar snellaadstations gebouwd kunnen worden. Heb jij een stuk grond te koop of weet jij waar wij aan de slag kunnen? Neem dan contact met ons op!