Semi-snelladen en lunchen bij Bavoort in Leusden

Adres: Treekerweg 28, Leusden
Aantal laders: 5x 30kW snelladers
Beschikbaar voor:

laden en lunchen bij Bavoort met LEAP24

Even pauzeren en lunchen of wandelen? Neem je break bij Bavoort in Leusden en laad zowel je elektrische auto als jezelf op! Dankzij het niet al te hoge vermogen van onze semi-snelladers, ben je na de lunch (van ongeveer 2 à 3 uur) zo weer onderweg. Tijdens het seim-snelladen kan je een broodje en wat te drinken halen of ideaal als je moet bijladen terwijl je wat langer op bezoek bent in Leusden. Zo ga je straks makkelijk vooruit!

laden en lunchen bij Bavoort 30 kW semi-snelladers van LEAP24

Leusden laadlocaties LEAP24 op een rijtje

Zelf de locatie in je navigatie instellen? Dat kan natuurlijk ook. Navigeer naar het volgende punt:

  • Treekerweg 28, 3832 GX Leusden

Hulp nodig bij het LEAP24 snelladen?

Kom je er met het snelladen niet uit? Wij staan 24/7 voor jou paraat.  Je kunt ons bellen via 0800-2600005. Heb je een snelle vraag, dan kun je ook terecht op onze Support-pagina, waar wij de meest gestelde vragen beantwoorden.

Onze belangrijkste tips voor bij het snelladen zijn:

  • Zorg voor een geupdatete voertuig. Soms zit er een update vanuit de fabrikant om de voertuig compatible te maken met snelladers in het algemeen.
  • Druk de snellader goed in het voertuig aan. De laders zijn zwaar genoeg om uit de connector te vallen, en dan zal het laden niet gaan.
  • Laad je voertuig tot maximaal 80%. Zo bespaar je tijd en blijft de accu in een beter conditie.
  • Blijft je stekker vastzitten? Soms helpt het om je eigen voertuig te ontgrendelen!

Benieuwd naar onze actuele prijs?

Wij zorgen dat onze snellaadprijs zo transparant mogelijk is. Ben jij benieuwd wat onze actuele prijs is, klik dan verder!

Samen snel op weg naar een betere wereld

Wij maken de overstap naar elektrisch vervoer graag samen met jou en jouw mensen. Laadinfrastructuur aanleggen is één ding, maar ook het begeleiden van jouw mensen in het gebruik daarvan is bepalend voor het succes van deze transformatie. Wij helpen je daar graag mee, zodat iedereen in jouw bedrijf de sprong naar de toekomst kan maken. Heb jij een stukje grond of parkeerplaatsen over? Neem contact met ons op!

Contact

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Leap24 B.V.
Spoetnik 60
3824MG Amersfoort
info@leap24.eu