Nieuwe collega Leap24

Kayan Lam sluit zich als marketing coördinator aan bij Leap24!

Leap24 breidt zich uit met een nieuwe marketing coördinator. Kayan Lam gaat deze functie vervullen. Vanuit haar vorige functie neemt ze haar kennis mee over marketing en communicatie in de business to business segment. In haar nieuwe functie is ze verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van Leap24.

Kun je jezelf even voorstellen?

Ik ben Kayan, 27 jaar en woonachtig in Utrecht. Ik heb bedrijfscommunicatie gestudeerd en was voor Leap24 werkzaam als marketing & communicatiemanager in de IT. In mijn vrije tijd vind ik het fantastisch om paddenstoelen te spotten (wandelen), te boulderen of heerlijk saai op de bank een boekje te lezen of een serie te kijken. Het liefst leer ik iedere dag weer iets nieuws!

Met welke werkzaamheden hou je je bezig bij Leap24?

Ik houd me bezig met alles wat communicatie nodig heeft. Dat is enorm breed, en houdt me zeker van de straat! Alhoewel, ik ga nu dus ook vaak op pad om te kijken naar parkeervakken en hoe het gebruik van een laadpaal wordt gecommuniceerd. In de toekomst moeten op onze snelladers ook de juiste informatie bevatten en het moet wat mij betreft zo simpel mogelijk!

Waarom Leap24?

Leap24 sprong er voor mij als bedrijf echt uit. Niet alleen vanwege het duurzame aspect, waarbij mijn groene hart blij van wordt, maar ook de oprichters Pelle en Ferry waren een grote factor voor mij om bij Leap24 aan de slag te gaan. Ik geloof 200% in de meerwaarde van Leap24 en ik hoop dan ook dat ik kan bijdragen in de vindbaarheid en het gemak van onze snellaadstations. Uiteindelijk moet het voor iedereen makkelijk zijn om snel te laden en weer op weg te gaan.

Wat is je eerste indruk van werken bij Leap24?

Het allereerste wat je gaat doen bij Leap24 is zelf ervaren hoe het is om elektrisch te rijden en te laden. Dat was voor mij toch wel even omschakelen, maar het toffe is dat je dan direct begrijpt waar je het ook voor doet. Het werk wat ik bij Leap24 doe, is leerzaam en uitdagend. Ik krijg er enorm veel positieve energie van!