Gratis WiFi beschikbaar tijdens het snelladen bij LEAP24

Almere – Op de Transistorstraat bij het snellaadstation van LEAP24 kan je nu genieten van een sterke internetverbinding. Bezoekers van het laadstation kunnen gebruik maken van het WiFi-netwerk van LEAP24. Zo is het mogelijk om tijdens het laden zelf even bij te komen door te surfen op het web of de e-mails bij te werken.

Het snellaadstation op de Transistorstraat in Almere is  de eerste locatie van LEAP24 met een gratis WiFi-zone. LEAP24 wil uiteindelijk op alle LEAP24-locaties een gratis WiFi-zone aanbieden aan zijn bezoekers.

Stabiel WiFi-netwerk

Een stabiel WiFi-netwerk helpt de bezoeker om de wachttijd bij het laden nuttig te besteden. Zo kan er tijdens de laadsessie op locatie gewerkt worden, zonder eigen mobiele data te moeten gebruiken. Hierdoor kan het snelladen van het voertuig gecombineerd kan worden met administratieve werkzaamheden op de laptop en mobiel of het houden van een welverdiende pauze met entertainment.

Eerste snellaadstation van LEAP24
Almere Transistorstraat was het allereerste snellaadstation van LEAP24. De parkeervakken zijn groot genoeg voor personenvoertuigen, bestelbussen en vrachtwagens, is goed bereikbaar op het bedrijvenpark Gooisekant en heeft vier snelladers met ieder een vermogen van 120kW.