13e LEAP24 snellaadstation staat in Haarlem Waarderpolder

Met 8x 160kW snelladers en ruime opstelplaatsen heeft LEAP24 zijn 13e snellaadstation in Nederland operationeel. Het snellaadplein is gevestigd in Haarlem op het bedrijventerrein Waarderpolder. Een belangrijke locatie, waarbij de zero emissie zone in Haarlem goed bediend kan worden.

Het station is uitgerust met maar liefst 8 ruime opstelplaatsen, waarvan 3 met een diepte tot wel 10 meter. Bovendien is elk opstelplaats uitgerust met een krachtige 160kW snellader van Ecotap B.V. die met veel liefde en zorg geïnstalleerd zijn door TSG Nederland. Het civiele werk van ZVS Eemnes zorgt ervoor dat het station ook goed en makkelijk te bereiken is.

LEAP24 nieuwste snellaadstation, gelegen aan de noordkant van Haarlem op het Haarlem Business Park Waarderpolder, zal een cruciale rol spelen in de ondersteuning van de nabijgelegen zero emissie zone in Haarlem, die vanaf januari 2025 zal worden ingevoerd.

Slimme ondernemers kunnen hun elektrische voertuigen van (heel) groot tot klein opladen en weer met gemak de weg op.

Benieuwd naar het snellaadstation? Kijk voor meer informatie en voor de routeplanning op LEAP24 Haarlem

Ook bijdragen of een vraagstuk?
Om een goed netwerk neer te zetten, is Leap24 altijd op zoek naar locaties waar snellaadstations gebouwd kunnen worden. Heb jij een stuk grond te koop of weet jij waar wij aan de slag kunnen? Neem dan contact met ons op!