11e LEAP24 snellaadstation staat in Schagen

Schagen, 30 juni jl. –
In Schagen is het elfde snellaadstation van LEAP24 operationeel. Dat is binnen een week na de succesvolle lancering in Leeuwarden. Schagen heeft nu een snellaadstation op het bedrijventerrein De Lus, waar 6 opstelplaatsen met elk een 160kW snellader te vinden is.

Gelegen aan de Lus op bedrijventerrein Lagendijk-De Lus in Schagen, vormt deze nieuwste LEAP24 locatie een waardevolle toevoeging aan het streven naar emissievrije mobiliteit in Duurzaam Noord-Holland, en aan het landelijk netwerk van snelladen. LEAP24 is verheugd over de voortdurende groei en de mogelijkheid om een positieve impact te hebben op de regionale gemeenschap.

De LEAP24 locatie in Schagen beschikt over 6snelladers van 160kW, die een snelle en efficiënte oplaadervaring bieden. Het snellaadstation is ontworpen met het oog op comfort en veiligheid, en beschikt over een mooie picknickbank, goede verlichting en cameratoezicht. De ruime opstelplaatsen, die ook geschikt zijn voor bedrijfswagens en trucks, maken deze locatie ideaal voor ondernemers die hun elektrische voertuigen snel willen opladen.

Met de opening van LEAP24 in Schagen kunnen lokale ondernemers in de regio profiteren van hoogwaardige oplaadinfrastructuur en de mogelijkheid om snel vooruitgang te boeken met hun elektrische voertuigen. De LEAP24 locatie in Schagen is dan ook een waardevolle aanwinst voor de lokale economie en draagt bij aan een duurzame toekomst.

LEAP24 blijft zich inzetten voor het uitbreiden van haar netwerk van laadlocaties en het aanbieden van innovatieve en betrouwbare mobiliteitsoplossingen.

 

Ook bijdragen of een vraagstuk?
Om een goed netwerk neer te zetten, is Leap24 altijd op zoek naar locaties waar snellaadstations gebouwd kunnen worden. Heb jij een stuk grond te koop of weet jij waar wij aan de slag kunnen? Neem dan contact met ons op!