Voor wie

Personenvervoer

In de sector personenvervoer is duurzaamheid niet meer weg te denken. De eisen in aanbestedingen zorgen ervoor dat de sector in de komende jaren geheel zero emissie zal gaan opereren.  Ook de straattaxi’s in de grote steden zullen naar zero emissie gaan om te mogen blijven werken in de stad.  Voor deze sector heeft LEAP24 uitstekende oplossingen. (Neem contact op voor de mogelijkheden)

Distributie

De aangekondigde deal over zero emissie stadsdistributie zet de toon voor de sector. In de periode 2025-2028 gaan de steden op slot voor verbrandingsmotoren en wordt zero emissie de standaard om actief te mogen zijn. Voor deze sector heeft LEAP24 uitstekende oplossingen. (Neem contact op voor de mogelijkheden)

Bouw

De stikstofcrisis en de duurzaamheidseisen van aanbestedende partijen maken de inzet van zero emissie vervoer en mobile machines tot een actueel item.  Voor deze sector heeft LEAP24 uitstekende oplossingen. (Neem contact op voor de mogelijkheden)

Kantoren

Steeds meer EV rijders willen hun voertuig opladen op kantoor. LEAP24 voegt daar nog iets aan toe. Snelladen op kantoor voor uw bezoekers of medewerkers. Onze compacte snelladers zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsverzamelgebouwen.  LEAP24 heeft hiervoor uitstekende oplossingen. (Neem contact op voor de mogelijkheden)

Overheden

Als overheid kunt u niet achterblijven in omschakeling in uw wagenpark. LEAP24 zoekt samen met u naar een laadoplossing die u en uw ondernemers faciliteert. Voor deze sector heeft LEAP24 uitstekende oplossingen. (Neem contact op voor de mogelijkheden)