Laadoplossingen

LEAP24 is de partner voor elektrische laadoplossingen voor de professionele markt. Voor elke situatie maken we samen met u een passende oplossing, waarbij ons uitgangspunt altijd is dat uw voertuigen 24 uur per dag in bedrijf moeten kunnen zijn.

Onze meest aangeboden oplossingen zijn:

Thuisbasis

Indien uw voertuigen op uw thuisbasis parkeren, kunnen deze in de avond en nacht laden. Wij realiseren met u een oplossing op maat. Waar mogelijk combineren we dit met een openbare laadstrip wat de kosten doet dalen. De laadcapaciteit is voertuigafhankelijk. Ideaal voor grotere vloten met eigen parkeergelegenheid.

Bij bestaande laadpleinen is er vaak ruimte voor optimalisatie zoals toevoegen van een openbare laadstrip of uitgifte van emissierechten (HBE’s) wat vele centen per kilowatt kan opleveren.

Openbare laadstrip

Deze openbare laadvoorziening is tussen de 4 en 6 parkeerplaatsen groot. Er kan geladen worden met 11, 22 en 50 kw snelheid. Hierbij wordt snelladen (overdag) gecombineerd met een nachtplek voor uw bestelauto op uw industrieterrein.

Openbaar laadstation

Deze openbare laadvoorziening biedt laders in verschillende capaciteiten van 22kw  tot 350 kw  en is geschikt voor zowel  personenvoertuigen, bestelvoertuigen als trucks. De plek dus om al uw bedrijfsmatige voertuigen te snelladen. Afhankelijk van de locatie zullen hier ook andere faciliteiten zijn die u bij tankstations gewend bent.

Deze overgang van traditionele brandstoffen naar elektrisch ervoer doen wij graag samen met u en uw mensen. Laadinfrastructuur aanleggen is één ding, maar ook uw mensen begeleiden in het gebruik daarvan is bepalend voor het succes van deze transformatie.