De beste keuze voor de taxibranche

Vanaf 2025 zullen de eerste zero emissiezones voor bedrijfsvoertuigen worden ingevoerd in Nederland. Dit betekent dat nieuwe bestelauto’s en taxibussen in deze gebieden uitstootvrij moeten zijn. Ook binnen het personenvervoer zullen daarom veel bedrijven overstappen naar elektrische voertuigen. Om deze overstap succesvol te laten verlopen, streeft LEAP24 naar een stabiel laadnetwerk met de beste prijs voor stadslogistiek.
LEAP24 snellaadlocatie voor taxi in Badhoevedorp
Euro

Vlijmscherp tarief

Snelladen voor 59ct per kWh*

Ruime parkeervakken

Ruime opstelvakken

Geen hoogte- of gewichtsbeperking

Meerdere snelladers

Geen wachttijd

Altijd meerdere snelladers

LEAP24 accepteert alle laadpassen

Laden met alle laadpassen

wifi-2

Gratis WiFi

groene-stroom-2

100% Nederlandse Groene stroom

Focus op stadslogistiek

Of je nou rijdt in een elektrische Mercedes, Tesla of Volkswagen: bij ons ben je altijd welkom te komen laden met jouw taxi. De snellaadstations van LEAP24 zijn uitgerust met ruime parkeervakken en lange laadkabels, zodat het voor alle formaten taxi’s eenvoudig is om op te laden.

Kom je er niet uit of problemen met snelladen?

Filter by

Route

show options hide options

Profiteer van 24% korting met de LEAP24 Laadpas

Met het motto “makkelijk vooruit” ontwikkelde LEAP24 het Partner Programma. Hiermee bieden we zakelijke gebruikers een aantrekkelijk totaalpakket inclusief laadpassen en persoonlijke begeleiding. Met de LEAP24 partnerpas profiteer je van 24% korting op ons al scherpe tarief en betaal je slechts 45 cent per kWh*.  Voor €2,40* per maand profiteer je bij alle LEAP24 locaties van extra korting op ons al vlijmscherpe tarief. Met de laadpas kan je ook nog eens terecht bij 500.000+ openbare laadpunten in Europa, waar je alleen het netto tarief betaalt. Geen verborgen kosten, 100% transparantie en eenvoudig in facturatie.

Vragen over snelladen voor de taxibranche?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de taxibranche bij LEAP24? Neem contact met ons op via 085 073 6070 of info@leap24.eu.

Vragen over zero emissiezones? Kijk op www.opwegnaarzes.nl

* Prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW